Skip to main content

Schilders & Vastgoedonderhoud

Claasen Coatings, de betrouwbare partner

Schildersbedrijven, onderhoudsbedrijven en aannemers kunnen al jarenlang rekenen op een uitgebreid assortiment verf, gereedschappen en aanverwante artikelen van hoge kwaliteit.

Om u perfect van dienst te kunnen zijn staan onze medewerkers vanaf 07:00 voor u klaar in onze verkooppunten in Den Haag, Naaldwijk, Zoetermeer en Waddinxveen. Daarnaast beschikt Claasen Coatings over een uitgebreid voorraadmagazijn om zo goed mogelijk aan uw vraag te kunnen voldoen.

Topkwaliteit bouwverven en coatings

Als gespecialiseerde verfleverancier leveren we alleen de beste merken bouwverven en industriële coatings uit binnen- en buitenland. Denk hierbij aan producten van Sigma Coatings en Caparol. Ook voor specifieke ondergronden, zoals kunststof of non-ferro, bieden we speciale, vaak innovatieve, coatings van verschillende leveranciers. Voor elke  ondergrond hebben we een oplossing met de daarbij behorende Non-Paint producten en gereedschappen. Wij stemmen onze productkeuze zorgvuldig af op uw vraag, markteisen en wet- en regelgeving.

Non-paint producten

Naast het omvangrijke aanbod van bouwverven en industrielakken bieden we een compleet assortiment van non-paint producten, onder andere van het toonaangevende merk ProGold. Ons assortiment bestaat onder andere uit de nieuwste rollers en kwasten, schuur- en reinigingssystemen en spuitapparatuur. Verder vindt u bij ons een uitgebreide sortering van persoonlijke beschermingsmiddelen die voldoen aan de arbo- en milieuwetgeving. 

Verftechnische advisering

Ruim 35 jaar geeft Claasen Coatings verftechnisch advies over het onderhoud van schilderwerk. Wij adviseren en begeleiden professionele applicateurs zoals schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijven. Ook opdrachtgevers als gemeenten, woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers, vereniging van eigenaren, schoolbesturen en zorginstellingen kunnen rekenen op professioneel advies en ondersteuning op het werk.

Met behulp van onze eigen adviesaanpak bieden we helder inzicht in de staat van het onderhoud en het noodzakelijke schilderwerk van een project.

Onze aanpak start met een verftechnische inspectie, de nulmeting. Op basis van de wensen van de opdrachtgever en onze nulmeting leveren wij een uitgebreid advies: van voorbereidende reparatie- en herstelwerkzaamheden tot een gedetailleerde opbouw van het verfsysteem en de te gebruiken producten.

Ook tijdens het werk in uitvoering volgen we de voortgang van de werkzaamheden nauwgezet en leveren we tussenrapportages en een eindrapport, inclusief een garantieverklaring.

RGS

Wij ondersteunen inmiddels vele partijen bij hun RGS-projecten of projecten met prestatie-eisen.

Deze ondersteuning kan uiteenlopen van een quick scan, een 0-meting of een complete planvorming ten aanzien van de aanpak van het onderhoud schilderwerk.

Dit doen we met onze eigen software of met het softwarepakket van Property Plan.

Het mooie van een RGS-project is dat elke aanvraag zijn eigen uitdagingen kent.

Wij gaan graag met u in gesprek en zijn graag uw partner in het gehele proces. Samen zorgen we voor een betere projectvoortgang en eindresultaat. Het uiteindelijke doel is het onderhouden en verduurzamen van vastgoed met een voorspelbare kwaliteit, zonder faalkosten.

Kleuradvisering

Een betrouwbare, levensechte kleurvisualisatie biedt zowel de opdrachtgever als de architect als de schilder extra houvast. De kleurdeskundigen van Claasen Coatings helpen u graag met het uitwerken van een uitgebreid en op maat gemaakt kleuradvies.

Parate productkennis en jarenlange ervaring met zowel verfeigenschappen als de toepassing van bouwverven en industriële coatings, maakt ons kleuradvies tot een echte specialiteit.

Bij schilderprojecten zetten we uw pakket aan eisen om in een passend kleurvoorstel, onder andere gebaseerd op de verftechnische staat en de locatie van het complex dat voor onderhoud in aanmerking komt.

Dit kunnen we vervolgens digitaal aan u aanleveren, per gedrukte foto (via een speciaal gekalibreerde printer) of in onze speciale presentatieruimte. Hier laten we onze voorstellen graag digitaal aan u zien. In samenspraak met u en uw klant bepalen we de uiteindelijke kleurstelling die direct op het scherm wordt gevisualiseerd.

Bezorgdienst

Voor goed advies of een gezellig kopje koffie bent u altijd van harte welkom in een van onze vestigingen. Laat u uw bestelling liever bezorgen? Dat kan met onze zeer snelle en efficiënte bezorgdienst.

We rijden met eigen chauffeurs en eigen bestelwagens. Deze bestelwagens zijn allemaal voorzien van de modernste en schoonste euro-6 diesels.

De bestelde producten kunnen naar keuze bijvoorbeeld bij de werkplaats of op het werk worden bezorgd:

  • Den Haag; voor 17.00 uur besteld, de volgende dag vóór 12.00 uur in huis!

  • Overige; voor 10.00 uur besteld, ’s-middags in huis!

De planning van deze routes doen we door middel van geavanceerde planningssoftware zodat we de meest efficiënte route rijden en zeker weten dat we op tijd op locatie zijn.

Services

Naast een breed pakket aan verfproducten en aanverwante Non-Paint-artikelen en gereedschappen staan wij ook voor u klaar met onderstaande services:

  • Bedrukken bedrijfskleding
  • Afvalservice
  • Onderhoud apparatuur en reparatieservice
  • Opleidingen

Acties

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.