Skip to main content

Services Schilders & Vastgoedonderhoud

Afvalservice

Reeds enkele jaren is Claasen Coatings samenwerkend met Renewi.

In samenwerking met Renewi kunnen wij onze klanten een afvalserviceaanbieden. Hierbij kunt u denken aan het afvoeren van oplosmiddelen, verfafval, verfsludge, uitgeharde materialen, spuitbussen, lijmen en kitten.

Om verfresten op de juiste wijze af te voeren is een aparte verwerkingsstructuur ontstaan. Deze wordt gekenmerkt door strenge overheidsregulering, hoogwaardige infrastructuur en geavanceerde technologie.

Renewi heeft de benodigde expertise en mogelijkheden in huis om het afval op de juiste wijze af te voeren en te verwerken. Hierdoor zorgen we ervoor dat ook het laatste stukje van het proces zo min mogelijk impact heeft op het milieu. Daarnaast heeft u ook direct bewijs van een correcte verwerking om aan controlerende instanties te overhandigen.

Bedrukken bedrijfskleding

Bij Claasen Coatings kunt u terecht voor al uw bedrijfskleding. Wij zijn onder andere dealer van de merken Mascot, TriCorp, WorkMan en Havep.

Laat uw bedrijfskleding bij ons bedrukken!

Om u als groot schildersbedrijf of als ZZP’er te onderscheiden, moet ulaten zien wie u bent en waar u voor staat. Een professionele uitstraling wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kleding die men draagt. Het is het visitekaartje, en dát snappen wij. Daarom kunt u bij Claasen Coatings al vanaf kleine aantallen uw werkkleding laten bedrukken.

Opleidingen

Bij Claasen Coatings delen we onze kennis en ervaring graag met u. Zo organiseren we regelmatig opleidings-avonden over diverse onderwerpen, zoals houtrotreparaties, schuurtechnieken of decoratieve verftechnieken. Wij stemmen ons aanbod zorgvuldig af op uw wensen.

Voor professionele applicateurs bieden we bijvoorbeeld verftechnische trainingen en workshops over het gebruik van onze producten. Voor opdrachtgevers en projectleiders is ons aanbod vooral gericht op de staat van het schilderwerk en de beoordeling van de ondergrond.

Onderhoud apparatuur en reparatieservice

Een storing aan apparatuur komt altijd ongelegen, daarom stellen we vervangend gereedschap beschikbaar als u gebruik maakt van onze reparatieservice voor uw defecte apparatuur. Op die manier kan uw werk gewoon doorgaan.

Om storingen zoveel als mogelijk te voorkomen verzorgen we daarom ook graag het onderhoud aan uw apparatuur.

Daarnaast kunt u uw elektrische gereedschap, steigers of ander klimmateriaal jaarlijks door ons laten keuren op veiligheid.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.