Skip to main content

Ethiek Code Claasen Coatings B.V.

 

Ons bestaan is gebaseerd op een niet aflatende toewijding aan hoge ethische normen en integriteit. Wij voeren onze strategieën op alle niveaus van de organisatie op een vastberaden ethische manier door. Ons bedrijfsbeleid is mede gestoeld op de geldende Nederlandse Wet en Regelgeving Onze waarden

Toewijding aan de klant
Wij doen zaken om klanten van dienst te zijn. Wij concentreren ons op onze markten en zetten ons in om aan de behoeften van onze klanten op het gebied van producten en diensten te voldoen.

Respect voor de eigenwaarde, de rechten en inzet van werknemers
We zorgen voor een veilige, gezonde werkplek, waar de onderlinge sfeer goed is, waar waarde wordt gehecht aan diversiteit, waar teamwork wordt gestimuleerd en prestaties worden beloond. We bieden onze werknemers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen door continue studie en door een werkklimaat te scheppen waar begrip is voor verschillende standpunten en waar wederzijds respect heerst.

Erkenning van de belangen en behoeften van de maatschappij
Claasen Coatings BV voelt zich verantwoordelijk voor het in stand houden en beschermen van het milieu waarin ons bedrijf opereert. Bij onze bedrijfsvoering werken we op een correcte manier voor wat betreft milieu, gezondheid en veiligheid door productoplossingen toe te passen die het energieverbruik verminderen en de impact op het milieu verkleinen.

Waarde van relaties in de supply chain
Wij werken nauw samen met leveranciers om kennis en ervaring te delen en ontwikkelen relaties die gericht zijn op wederzijdse, continue verbetering en een gedeelde verantwoordelijkheid om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.