Skip to main content

Industrie

Assortiment

Voor de professionele markt van industriële lakverwerking hebben wij ons assortiment zorgvuldig samengesteld. Dit hebben wij gedaan op basis van een intensieve selectie van producten uit binnen- en buitenland. Voor de metaalverwerkende bedrijven vertegenwoordigen wij de hoofdmerken PLP Coatings en PPG Protective Coatings. Voor de houtverwerkende industrieën vertegenwoordigen wij onder andere de hoofdmerken Anker Stuy Coatings en Heidelberg Woodcoatings.

Mengmachines en handkleuren

Om de juiste kleur te kunnen garanderen maken wij onder andere gebruik van de nieuwste kleurmengapparatuur. Hierdoor kunnen de coatings snel en accuraat op kleur gemaakt worden.

Zonder de juiste besturing is een apparaat echter tot niets in staat. Daarom werken wij uitsluitend met meester-kleurmakers. Deze meester-kleurmakers herkennen de samenstelling van een kleur en zijn indien nodig in staat deze handmatig te reproduceren of aan te passen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd op de juiste kleurstelling uitkomen.

Om te garanderen dat we ook na jaren de juiste kleur weer kunnen herproduceren wordt van elke kleur een kleurstaal opgezet zodat een eventuele nieuwe bestelling altijd gecontroleerd kan worden op kleurechtheid.

Verftechnische advisering

Ruim 35 jaar geeft Claasen Coatings verftechnisch advies over het onderhoud van schilderwerk. Wij adviseren en begeleiden professionele applicateurs zoals schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijven. Ook opdrachtgevers als gemeenten, woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers, vereniging van eigenaren, schoolbesturen en zorginstellingen kunnen rekenen op professioneel advies en ondersteuning op het werk.

Met behulp van onze eigen adviesaanpak bieden we helder inzicht in de staat van het onderhoud en het noodzakelijke schilderwerk van een project.
Onze aanpak start met een verftechnische inspectie, de nulmeting. Op basis van de wensen van de opdrachtgever en onze nulmeting leveren wij een uitgebreid advies: van voorbereidende reparatie- en herstelwerkzaamheden tot een gedetailleerde opbouw van het verfsysteem en de te gebruiken producten.

Bezorgdienst

Voor goed advies of een gezellig kopje koffie bent u altijd van harte welkom in een van onze vestigingen. Laat u uw bestelling liever bezorgen? Dat kan met onze zeer snelle en efficiënte bezorgdienst.

We rijden met eigen chauffeurs en eigen bestelwagens. Deze bestelwagens zijn allemaal voorzien van de modernste en schoonste euro-6 diesels.

De bestelde producten kunnen naar keuze bijvoorbeeld bij de werkplaats of op het werk worden bezorgd. Voor 12.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

De planning van deze routes doen we door middel van geavanceerde planningssoftware zodat we de meest efficiënte route rijden en zeker weten dat we op tijd op locatie zijn.

Services

Naast verftechnische advisering en onze bezorgdienst, staan wij ook voor u klaar met onderstaande services:

  • Bedrukken bedrijfskleding
  • Afvalservice
  • Opleidingen

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.