Skip to main content

Services Industrie

Bedrukken bedrijfskleding

Bij Claasen Coatings kunt u terecht voor al uw bedrijfskleding. Wij zijn onder andere dealer van de merken Mascot, TriCorp, WorkMan en Havep.

Laat uw bedrijfskleding bij ons bedrukken!

Om u als industrieel bedrijf te onderscheiden, wilt u laten zien wie u bent en waar u voor staat. Een professionele uitstraling wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kleding die men draagt. Het is uw visitekaartje, en dát snappen wij. Daarom kunt u bij Claasen Coatings al vanaf kleine aantallen uw werkkleding laten bedrukken.

Afvalservice

Reeds enkele jaren is Claasen Coatings samenwerkend met Renewi.

In samenwerking met Renewi kunnen wij onze klanten een service bieden voor uw chemisch afval. Hierbij kunt u denken aan het afvoeren van oplosmiddelen, verfafval, verfsludge, uitgeharde materialen, spuitbussen, lijmen en kitten.

Om verfresten op de juiste wijze af te voeren is een aparte verwerkingsstructuur ontstaan. Deze wordt gekenmerkt door strenge overheidsregulering, hoogwaardige infrastructuur en geavanceerde technologie.

Renewi heeft de benodigde expertise en mogelijkheden in huis om het  afval op de juiste wijze af te voeren en te verwerken. Hierdoor zorgen we ervoor dat ook het laatste stukje van het proces zo min mogelijk impact heeft op het milieu. Daarnaast heeft u ook direct bewijs van een correcte verwerking om aan controlerende instanties te overhandigen.

Opleidingen

In samenwerking met onze partners kunnen wij op maat gemaakte opleidingen of trainingen verzorgen bijvoorbeeld op het gebied van spuitapplicatie. Dan kan bij u op locatie, maar u bent uiteraard ook van harte welkom bij ons op onze hoofdvestiging in Den Haag.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.