Skip to main content

Opdrachtgevers

Verftechnisch advies

Ruim 35 jaar geeft Claasen Coatings verftechnisch advies over het onderhoud van schilderwerk. Wij adviseren en begeleiden professionele applicateurs zoals schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijven. Ook opdrachtgevers als gemeenten, woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers, vereniging van eigenaren, schoolbesturen en zorginstellingen kunnen rekenen op professioneel advies en ondersteuning op het werk.

Met behulp van onze eigen adviesaanpak bieden we helder inzicht in de staat van het onderhoud en het noodzakelijke schilderwerk van een project.
Onze aanpak start met een verftechnische inspectie, de nulmeting. Op basis van de wensen van de opdrachtgever en onze nulmeting leveren wij een uitgebreid advies: van voorbereidende reparatie- en herstelwerkzaamheden tot een gedetailleerde opbouw van het verfsysteem en de te gebruiken producten.

Ondersteuning op het werk

Na de opmaak van het verftechnisch advies stopt onze betrokkenheid niet. Wij ondersteunen de applicateur graag tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Door tijdens de uitvoering tussentijdse bezoeken te maken kunnen we eventuele onduidelijkheden wegnemen, vragen beantwoorden en onverwachte zaken direct bespreken en aanpakken.

Hierdoor wordt een voorspoedige oplevering mede mogelijk gemaakt.
Van deze tussentijdse bezoeken worden rapportages opgesteld en uiteindelijk volgt een garantieverklaring.

RGS

Wij ondersteunen inmiddels vele partijen bij hun RGS-projecten of projecten met prestatie-eisen. Deze ondersteuning kan uiteenlopen van een quick scan, een 0-meting of een complete planvorming ten aanzien van de aanpak van het onderhoud schilderwerk.

Dit doen we met onze eigen software of met het softwarepakket van Property Plan. Het mooie van een RGS-project is dat elke aanvraag zijn eigen uitdagingen kent. Wij gaan graag met u in gesprek en zijn graag uw partner in het gehele proces. Samen zorgen we voor een betere projectvoortgang en eindresultaat. Het uiteindelijke doel is het onderhouden en verduurzamen van vastgoed met een voorspelbare kwaliteit, zonder faalkosten.

Kleuradvisering

Een betrouwbare, levensechte kleurvisualisatie biedt zowel de opdrachtgever als de architect als de schilder extra houvast. De kleurdeskundigen van Claasen Coatings helpen u graag met het uitwerken van een uitgebreid en op maat gemaakt kleuradvies.

Parate productkennis en jarenlange ervaring met zowel verfeigenschappen als de toepassing van bouwverven en industriële coatings, maakt ons kleuradvies tot een echte specialiteit.

Bij schilderprojecten zetten we uw pakket aan eisen om in een passend kleurvoorstel, onder andere gebaseerd op de verftechnische staat en de locatie van het complex dat voor onderhoud in aanmerking komt.

Dit kunnen we vervolgens digitaal aan u aanleveren, per gedrukte foto (via een speciaal gekalibreerde printer) of in onze speciale presentatieruimte. Hier laten we onze voorstellen graag digitaal aan u zien. In samenspraak met u en uw klant bepalen we de uiteindelijke kleurstelling die direct op het scherm wordt gevisualiseerd.

Topkwaliteit bouwverven en coatings

Als gespecialiseerde verfleverancier leveren we alleen de beste merken bouwverven en industriële coatings uit binnen- en buitenland. Denk hierbij aan producten van Sigma Coatings en Caparol. Ook voor specifieke ondergronden, zoals kunststof of non-ferro, bieden we speciale, vaak innovatieve, coatings van verschillende leveranciers. Voor elke  ondergrond hebben we een oplossing met de daarbij behorende Non-Paint producten en gereedschappen. Wij stemmen onze productkeuze zorgvuldig af op uw vraag, markteisen en wet- en regelgeving.

Opleidingen

Bij Claasen Coatings delen we onze kennis en ervaring graag met u. Zo organiseren we regelmatig opleidings-avonden over diverse onderwerpen, zoals bijvoorbeeld een opzichterscursus of de verschillende toepassingen van kleur. Wij stemmen ons aanbod zorgvuldig af op uw wensen.

Voor opdrachtgevers en projectleiders is ons aanbod vooral gericht op de staat van het schilderwerk en de beoordeling van de ondergrond. Voor professionele applicateurs bieden we bijvoorbeeld verftechnischetrainingen en workshops over het gebruik van onze producten.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.