Skip to main content

MVO / Duurzaamheid

Naast het leveren van producten en diensten die bijdragen aan een duurzame leefomgeving nemen wij als bedrijf ook maatregelen om juist in de alledaagse dingen een positieve bijdrage te geven.

Zo is bijvoorbeeld het dak van onze hoofdvestiging in Den Haag volledig voorzien van sedum. Een sedumdak is een met groen beplant dak met een zeer hoge warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast draagt het bij aan een sterke verhoging van de biodiversiteit in de stad. Zo creëren we een leefomgeving voor kleine insecten, bijen en vlinders.

Onze winkels, magazijnen en kantoren zijn voorzien van LED-verlichting.

De planning van de bezorgdienst wordt uitgevoerd met geavanceerde plannings-software zodat de bewegingen tot een minimum beperkt worden. Het vervoer van onze producten gebeurt met jonge voertuigen met efficiënte motoren. Aansluitend compenseren wij onze jaarlijks verreden CO2-uitstoot volledig op een duurzame en impactvolle manier via de bosprojecten van Trees for All.

Al onze ingekochte elektriciteit wordt voor 100% opgewekt uit duurzame energiebronnen zoals water, wind en zon uit Nederland. Bij 'Tastbare voorbeelden' is meer te lezen over de duurzame partijen waarmee wij samenwerken om zodoende onze footprint zoveel mogelijk te verkleinen. 

Tastbare voorbeelden

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.