02 januari 2019

Sigma S2U Nova

Sigma S2U Nova

02 januari 2019

Ideaal voor huizen waarin geleefd wordt.

Een huis, daar wordt in geleefd, dus kies je als schilder voor een binnenlak die dat aankan: Sigma S2U Nova met LTA+ -technologie. LTA+ is een unieke, krachtige technologie met speciale bindmiddelcombinaties die zorgen voor ultieme bescherming van uw binnenhoutwerk. Het resultaat? Een keiharde lak voor binnen die bestand is tegen krassen, slijtage en huidvet. Reken verder op moeiteloze applicatie, mooie vloei en kleuren die prachtig zijn én blijven.


 

Het probleem: slijtage op plaatsen die vaak worden aangeraakt:

Vetinwerking veroorzaakt slijtage. Elke keer als deuren worden vastgepakt blijft een beetje huidvet op de verffilm achter. Dit kleine beetje vet werkt in op de laklaag. Na langdurige belasting verweekt de laklaag en deze wordt plakkerig en zacht. De lak is dan gevoelig voor vuilaanhechting en wordt gemakkelijk beschadigd.
 

De oplossing: Sigma S2U Nova met LTA+-technologie

Sigma S2U Nova is uitermate goed bestand tegen inwerking van huidvet en slijtage. Lipophobic Technologie voor polyurethaan-acrylaten en poly-urethaanalkydemulsies, oftewel: LTA+-technologie zorgt voor deze bescherming.
 

De werking: vetafstotend schild

De LTA+-technologie werkt dankzij de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Een schild dat de lak beschermt tegen huidvet en dagelijks gebruik. Vet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken. En eventueel binnengedrongen vet hecht zich niet aan de lak. Dankzij LTA+ blijft de lak ook na langdurige vetbelasting keihard. Ideaal dus voor huizen waarin geleefd wordt.

 

De voordelen van polyurethaan-acrylaten

Behalve op de beschermende werking van LTA+ kunt u rekenen op de sterke punten van polyurethaanacrylaten. Denk aan hardheid en krasvastheid. Dat alles opgeteld, maakt Sigma S2U Nova tot de keiharde lak voor binnen.