06 september 2017

Indeko-plus is vernieuwd!

Indeko-plus is vernieuwd!

06 september 2017Indeko-plus is vernieuwd. De klassieker onder de muurverven is nu volledig vrij van conserveer-middelen en laat de muurverf zich nóg beter verwerken. Dankzij de langere open tijd lever je eenvoudiger dan ooit een strak en streeploos resultaat af. Bovendien is het oppervlak makkelijk bij te werken.


Met de vernieuwde Indeko-plus boek je voortaan nóg betere resultaten. Door een langere open tijd, een matter oppervlak en een diepere optische witheid bieden muren en plafonds zelfs bij strijklicht een buitengewoon egale aanblik. Een gezonde leefomgeving is belangrijk voor Caparol. Onze research-afdeling heeft daarom jaren gewerkt aan een volledig conserveermiddelvrije muurverf om eventuele (zeldzame) allergische reacties uit te sluiten. Overgevoeligheid voor bepaalde stoffen is dankzij de vernieuwde Indeko-plus dus geen probleem meer.

Een bijzondere mijlpaal! Indeko-plus was altijd al een uitzonderlijke binnenmuurverf en dat is het nog steeds. Want de vernieuwde Indeko-plus heeft een ongeëvenaarde dekking en behoort tot de meest schrobvaste muurverven ooit.