Trendkleur van 2018

Sigma Coatings onthult de trendkleur van het jaar 2018


S 7010-R70B

Een verfijnde, onverwacht neutrale kleur die tegemoet komt aan het groeiende verlangen naar comfort, privacy en hoop.

Stel uw klant deze vernieuwende neutraal grijze NCS-kleur, S 7010-R70B, voor. Het is dé trendkleur van het jaar 2018.


Volgens de PPG kleurenexperts draagt deze donkergrijze kleur, met een ondertoon van het diepste indigo, een boodschap uit van autonomie, bewegingsvrijheid en hoop uit. Iets dat veel mensen vandaag de dag steeds meer zoeken.
Het is vergelijkbaar met de zoektocht naar die smoking of dat zwarte jurkje dat u op het lijf geschreven is. Zo is ook deze kleur verfijnd, gezocht en tijdloos.

De trendkleur van het jaar, S 7010-R70B, is een uitgebalanceerde mix van zwart en indigo, twee klassieke tinten. Zwart creëert de stilte die we wensen in deze wereld waar informatie massaal op ons afkomt, terwijl indigo staat voor mogelijkheden en diepe hoop. De mix van deze 2 kleuren brengt een ongelooflijk veelzijdige kleur, die toelaat zichzelf te onderscheiden op een tijdloze en trendy manier.

Deze kleur kan bijvoorbeeld gebruikt worden op een muur of plafond in matte afwerking of in hoogglans op een trap die natuurlijk verlicht wordt.


 Op kasten, binnen- en buitendeuren en andere ondergronden, als accentkleur of een volledige muur waar het licht op valt. De veelzijdige donkergrijze kleur kan ook kracht en een moderne luxe uitstralen in interieurs met veel wittinten of pastelkleuren.

                

Bekijk nu hoe de trendkleur van het 2018 het best tot zijn recht komt in het interieur van uw klanten of zelfs buiten op een gevel, deur of raam, via de online kleurentool Sigma Colour Viewer. U laadt er gewoon een foto van een interieur op, u kan gekozen kleuren toepassen en ziet onmiddellijk het effect van deze kleuren op het interieur. Klik hier en probeer het meteen.