10 juli 2019

Houtfix AST vuller

Houtfix AST vuller

10 juli 2019

Eenvoudig en schone oplossing voor reparatie van middelgrote en kleine houtschades.

De snelle reparatie die flexibel en sterk blijft voor binnen en buiten. Reparaties van noesten, kwasten, scheuren en andere houtdefecten voer je binnen luttele seconden met Houtfox AST Vuller uit. Dit schoon en eenvoudig te verwerken reparatiemateriaal is gebaseerd op het flexibele materiaal Polyamide. Dit geeft een optimale hechting op hout. Het grote voordeel hiervan is dat de reparatieplekken met AST vuller elastisch blijven en het krimp- en zwelgedrag van hout kunnen volgen. Daarmee is scheuren, uitvallen of afbrokkelen van de Houtfix AST vuller reparatiemassa uitgesloten. AST vuller is niet-giftig en volledig veilig in gebruik binnenshuis. Houtfix AST vuller is duurzaam buiten toe te passen. Denk hierbij aan terrasdelen, geveldelen, betimmeringen, kozijnen, ramen deuren en andere houtconstructies.

EENVOUDIG
Werken met de Houtfix AST vuller is zo simpel en snel. Binnen 1 minuut heb je scheuren, noesten, kanten, hoeken en dergelijke hersteld.

SCHOON
Het is heel schoon werken met de Houtfix AST vuller. Geen geknoei meer met vloeibare 1K of 2K middelen. Gewoon de stick verwarmen in het Hotmeltpistool. Aanbrengen op de plek en na het koelen het overtollige wegsteken met de schaaf of een beitel.

EFFICIËNT
Houtfix AST vuller is het snelste houtreparatiesysteem dat er is. Het werkt schoon zonder vervuiling. Na de reparatie kan het hout na schuren direct verder behandeld worden met olie, hardwax, lak, beits of vernis. Hierdoor verlies je geen kostbare tijd!Overtuig jezelf en vraag een demo bij onze buitendienstmedewerkers aan.