EigenZaak

Sigma EigenZaak geeft haar leden een steuntje in de rug bij de vele facetten die bij het ondernemerschap komen kijken. Hierbij kun je denken aan software en productvoordeel, maar ook bijvoorbeeld juridisch advies en ondersteuning bij een eigen website.

EigenZaak
EigenZaak is een landelijk netwerk van zelfstandige schilderondernemers. Sinds de start in 2007 zijn er inmiddels al zo'n 1800 schilders lid geworden. De aangesloten schilders kun je onder andere ontmoeten op de EigenZaak thema-avonden bij Claasen Coatings.

Het voordeel van het grote aantal leden is dat EigenZaak gunstige afspraken kan maken met leveranciers. Dit resulteert in lagere kosten, goede voorwaarden en collectiviteitskortingen voor verschillende diensten. Alle bedrijven waar EigenZaak mee samenwerkt, zijn met zorg geselecteerd op kennis van en ervaring met schildersondernemingen.

Voordelen
Als lid van EigenZaak profiteer je onder andere van de volgende producten en diensten:

  • Welkomstpakket met onder andere gratis reclame- en promotiemateriaal
  • Gratis je eigen website
  • Onbeperkt gebruik maken van het gratis verftechnisch adviesprogramma SigmaTechLite
  • 40% korting met de EigenZaak verfafvalservice
  • Gratis ondernemersadvies via de helpdesk
  • Reparatie- en leenservice bij Sigma verkooppunten
  • 10% korting op het bedrukken van werkkleding en steigerdoek
  • 15% korting op Gilde Schilders Software

Een initiatief van Sigma Coatings
EigenZaak is een initiatief van Sigma Coatings – een onderdeel van het wereldwijde PPG concern. Er is een brede expertise in huis op het gebied van verfsystemen en vastgoedonderhoud en kunnen snel inspelen op ontwikkelingen en behoeften in de bouw. Deze ervaring wordt ingezet om zelfstandige schilders een handje te helpen bij het ondernemen.

Kosten
Een lidmaatschap van EigenZaak bedraagt € 150,- per jaar.
Bij je aanmelding ontvang je een welkomstpakket met daarin onder andere een EigenZaak jas en gepersonaliseerd promotiemateriaal. Na inschrijving kun je met je EigenKaart gebruik maken van alle bovenstaande voordelen.

Aanmelden
Wil je lid worden van EigenZaak? Dan kun je je aanmelden via Claasen Coatings. EigenZaak neemt dan contact met je op.