Havep


HAVEP® Attitude is door professionals getest in de praktijk waarna wij de items tot in de kleinste details optimaliseerden. Zo hebben alle broeken en overalls een zeer goede pasvorm door de voorgevormde broekspijpen en voegden we op strategische plekken het ijzersterke Cordura® toe zodat het kledingstuk nog langer meegaat. Ook plaatsen we versteviging in het kruis om uitscheuren te voorkomen. Nog zoiets fijns: het zeer sterke en ademende stretch doek in de knieholtes. Geloof ons, dat ga je merken!

Ontdek wat werkkleding voor jou kan doen

Je bent een doener, ambitieus en energiek. Je werk is deel van jouw persoonlijkheid en vervult een belangrijke rol in je leven. Je bent trots op je beroep dus waarom zou je genoegen nemen met minder? Als je kunt kiezen voor meer effect en meer succes, dan doe je dat.

Voor jou is er de splinternieuwe Attitude collectie van HAVEP. Een breed kledingassortiment samengesteld door een team van gespecialiseerde designers. Zij lieten zich bij het ontwerpen van de kleding inspireren door werkomstandigheden én werkhoudingen in de praktijk, zoals jij die dagelijks ervaart. Hierna werden de items ontwikkeld en getest op sector en beroep zodat de afzonderlijke kledingstukken perfect aansluiten op jouw werksituatie.


Alle items hebben custom made mogelijkheden waardoor de huisstijlelementen van jouw bedrijf goed zichtbaar zijn. Zo krijgt je kleding een persoonlijker karakter en onderscheidt je jezelf nog meer in de markt.

 

Havep Attitude:

  • Super sterke werkkleding van de hoogste kwaliteit
  • Moderne en sportieve uitstraling
  • Unieke pasvorm door voorgevormde broekspijpen
  • In de praktijk getest
  • Custom Made: uitvoerbaar in jouw bedrijfshuisstijl

 - Brochure Havep Attitude