19 juni 2017

Nieuwe bedrijfshal

Nieuwe bedrijfshal

19 juni 2017

Met enige trots opent Claasen Coatings haar nieuwe bedrijfshal met geïntegreerde kleurmakerij t.b.v. de meubel- en industrielakken.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de uitbreiding van het bedrijfspand aan de Waldorpstraat te Den Haag. Hiermee is het magazijn sterk uitgebreid met 750 m2 en kon de productieruimte voor de meubel- en industrielakken meteen geïntegreerd worden.

De vestiging in Poeldijk is hierdoor gesloten en ondergebracht in het nieuwe pand. Deze ruimte voldoet volledig aan alle overheidsregels m.b.t. opslag en gebruik van ontvlambare producten.

Middels een tweetal volautomatische kleurmengmachines van PLP Coatings en Anker Stuy worden in deze nieuwe ruimte industriële lakken voor de houtverwerkende industrieën zoals meubel- en interieurbedrijven en timmerindustrie en tevens primers en lakken voor de metaalverwerkende industrie gemengd en op kleur gemaakt.

Tevens leveren we ook producten uit het assortiment van Sigma Protective- en Marinecoatings. In dit nieuwe magazijn staan alle producten ruim op voorraad zodat snel en adequaat geleverd wordt aan reeds bestaande en nieuwe relaties.