15 februari 2018

Interieur en meubellakken

Interieur en meubellakken

15 februari 2018

 

Claasen Coatings levert – in samenwerking met AnkerStuy verven – ook lak aan de meubel & interieurbouw. Deuren, meubels, bedden… noem maar op. Alles komt tot leven met onze 1 en 2 componenten meubellakken. Samen met AnkerStuy verven garanderen wij u topkwaliteit. Niet voor niets voldoen al onze lakken aan de Europese Norm (EN), Deutsche Industrie Norm (DIN) en Nederlandse Norm (NEN). Bent u actief in de meubel & interieurbouw? En kiest u voor duurzame kwaliteit? Neem dan in een vroegtijdig stadium contact met ons op. Zo bent u verzekerd van het beste advies over het gebruik van onze verven.

Extra cachet
Meubeltrends veranderen snel in deze tijd. Wat vast staat is de keuze voor kwaliteit. Meubellakken spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke kwaliteit & estheticiteit van het product. Authentieke of trendy kleuren geven net dat beetje extra cachet aan een meubel of interieur. Ook het milieu wordt een steeds belangrijker thema. De producten van Anker Stuy – Heidelberg hebben een duidelijke focus: zo weinig mogelijk het milieu belasten. Dit wordt o.a. bereikt door onze watergedragen meubellakken.

Hout bescherming met vulvoorlak
Om een goed eindresultaat te behalen, is het gronden van een houtsoort van groot belang. Met de grondlak en vulvoorlak van Anker Stuy verven kunt u verschillende houtsoorten gronden. Wij leveren watergedragen en oplosmiddelhoudende grondlak en vulvoorlak als 1 en 2 componenten systemen voor de meubels en interieurs. Al onze 2 componenten systemen zijn te verwerken met één harder. Eenvoud in ons assortiment is onze kracht!

Hout is een mooi en sterk natuurlijk product. Externe invloeden kunnen het hout aantasten en het is daarom belangrijk om uw hout goed te beschermen. Zo kunt u het hout waarde en uitstraling geven en ook laten behouden. Anker Stuy biedt een ruim assortiment aan producten voor houtbescherming. U kunt er zelf invulling aan geven met één van onderstaande vulvoorlakken;

HD Aquatop Vulgrond wit (40-7150-9910) is een watergedragen 1 componenten vulgrond / vulvoorlak voor binnen.
HD Aqua Pur 2K Vulgrond wit (40-765-9902) is een watergedragen 2 componenten vulgrond / vulvoorlak voor binnen.
HD Pur Vulvoorlak wit (40-645-9901) HD Pur Vulvoorlak zwart (40-645-9005) is een oplosmiddel houdend 2 componenten PU vulgrond / vulvoorlak voor binnen
HD Pur Grondlak blank (40-650-0005) is een oplosmiddel houdend 2 componenten PU vulgrond / vulvoorlak voor binnen.

Waarom onze vulvoorlak?
Naast dat wij een eenvoudig, maar toch ruim assortiment aanbieden zijn er nog vele andere redenen waarom u voor Claasen Coatings en AnkerStuy verven kiest:

• De grondlak en vulvoorlak zijn te verkrijgen in 1 en 2 componenten systemen
• We bieden watergedragen en oplosmiddelhoudende grondlakken en vulvoorlakken aan
• Al onze 2 componenten systemen zijn te verwerken met één harder